Browsing by Author "Гонсьор, О. Й."
Now showing 1 - 4 of 4
- Results Per Page
- Sort Options
Item Впровадження CALS-технологій в системи управління якістю на підприємствах агропромислового комплексу(Видавництво Львівської політехніки, 2013) Гонсьор, О. Й.Розглянуто питання впровадження CALS-технологій у системи управління якістю на підприємствах агропромислового комплексу. Здійснено аналіз нормативного забезпечення у цій сфері. Виділено переваги, які підприємство отримає від впровадження цієї системи. The paper considers the issue of implementation CALS-technologies in the quality management system for agricultural enterprises. The normative provisions in this area are analyzed. The benefits that the company will receive from the implementation of this system are distinguished.Item Забезпечення якості питної води за допомогою її озонування(Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004) Бичківський, Р. В.; Гонсьор, О. Й.Розглянуто переваги та недоліки обробки питної води озоном, наведено порівняльну характеристику оцінювання і забезпечення якості питної води різними дезінфектантами та коротко описано технологію продукування озону. In the given article the advantages and lacks of treatment of drinking-water are considered ozone, comparative description of providing of drinking-water quality by different disinfectants is resulted and technology of production of ozone is shortly described.Item Метрологічне забезпечення якості виробництва(Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009) Гонсьор, О. Й.; Микийчук, М. М.Розглянуто основні аспекти метрологічного забезпечення виробництва, його роль та впровадження в систему управління якістю. In the article are examined the basic aspects of the metrological guarantee of production, its role and introduction into the system of the management of quality.Item Формування методичних засад для вибору способу оброблення води, призначеної для споживання людиною(Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006) Походило, Є. В.; Гонсьор, О. Й.Наведено порівняльну характеристику методів оброблення води, що використовуються для забезпечення належної якості питної води, здійснено аналіз нової еколого-гігієнічної класифікації якості поверхневих вод – джерел питного водопостачання і на основі цього запропоновано розроблення методики для вибору способу очищення води, призначеної для споживання людиною. In this article is pointed comparative description of methods of water treatment, which are used for providing of the proper quality of drinking water, the analysis of a new ecological and hygienic classification of quality of surface waters – sources of drinkable water-supply is done, and on the basis of it development of method is offered for the choice of drinking water treatment method.