Browsing by Author "Aryanti, Nita"
Now showing 1 - 3 of 3
- Results Per Page
- Sort Options
Item Kinetic Modeling Studies of Enzymatic Purification of Glucomannan(Видавництво Львівської політехніки, 2019-02-28) Wardhani, Dyah Hesti; Kumoro, Andri Cahyo; Hakiim, Azafilmi; Aryanti, Nita; Cahyono, Heri; University of DiponegoroВивчено процес очищення глюкоманнана гідролізом крохмалю – основного забруднювача. Встановлено, що гідролізом усувається 88,7% крохмалю. Одержано най- вищий вміст глюкоманнану 73,35 %. Проведено порівняльні до- слідження ІЧ-спектрів дослідженого і комерційного глюко- маннана. За допомогою моделі Міхаеліса-Ментена описано кінетику ензиматичного гідролізу.Item Kinetics Models of Lignin Isolation from Rice Husk Using Alkaline Hydrogen Peroxide(Видавництво Львівської політехніки, 2019-02-28) Ma’ruf, Anwar; Pramudono, Bambang; Aryanti, Nita; Universitas Muhammadiyah Purwokerto; Diponegoro UniversityДосліджено кінетику і механізми делігні- фікації та екстракції лігніну з рисового лушпиння лужним пероксидом водню у воді. Показано, що для опису кінетики виділення лігніну можуть використовуватися як делігні- фікаційна, так і екстракційна моделі. На основі значень методу СКП (сума квадратів помилок) з нелінійних регресій, модель делігніфікації краще узгоджується з експеримен- тальними даними, ніж екстракційна модель. Визначено значення енергії активації для моделі керування масо- переносом, моделі керування реакцією та моделі екстракції.Item Kinetics of ultrasound-assisted extraction of anthocyanin from purple roselle calyces under different pH conditions(Lviv Politechnic Publishing House, 2018-01-20) Aryanti, Nita; Nafiunisa, Aininu; Bella, Nayunda; Sanjaya, Rio; Wardhani, Dyah Hesti; Kumoro, Andri Cahyo; Diponegoro UniversityЕкспериментально доведено, що антоціан краще екстрагується за вищих температур. Встановлено, що найбільший вміст антоціану досягається за рівня рН = 2. Застосовано модель кінетики другого порядку, яка добре узгоджується з експериментальними даними