Проблеми економіки та управління. – 2011. – №698

Permanent URI for this collectionhttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/10495

Вісник Національного університету "Львівська політехніка"

У Віснику опубліковані результати науково-дослідних робіт професорсько-викладацького складу, аспірантів та співробітників Інституту економіки і менеджменту Національного університету “Львівська політехніка”, а також вчених і викладачів інших наукових і навчальних закладів України та Польщі. Серед економічних проблем чільне місце займають питання, пов’язані з інвестиційною привабливістю окремих галузей і підприємств, вирішення актуальних завдань поглиблення і розширення інноваційних процесів в різних сферах господарювання, з удосконаленням методів аналітичної оцінки діяльності підприємств. У своїх публікаціях автори значну увагу звертають на висвітлення проблем удосконалення системи управління інноваційною діяльністю, використання сучасних інформаційних технологій та інструментарію фінансового менеджменту у формуванні інноваційного потенціалу підприємств, особливості стратегічного управління, маркетингової діяльності, забезпечення розвитку кадрового потенціалу в сучасних умовах господарювання. Всі подані матеріали знайдуть зацікавленого читача, вони будуть корисними не тільки для наукових працівників і викладачів ВНЗ, а й для практичних працівників різних галузей національного господарства і слухачів системи підвищення кваліфікації.

Вісник Національного університету «Львівська політехніка» : [збірник наукових праць] / Міністерство освіти і науки України, Національний університет «Львівська політехніка». – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – № 698 : Проблеми економіки та управління / відповідальний редактор Й. М. Петрович. – 340 с. : іл.

Browse

Search Results

Now showing 1 - 2 of 2
  • Thumbnail Image
    Item
    Менеджмент якості у системі продуктових інновацій
    (Видавництво Львівської політехніки, 2011) Лісовська, Л. С.; Іванець, Л. В.
    Визначено поняття якості та особливості сучасного етапу розвитку менеджменту якості. Особливу увагу приділено питанням кваліметрії та формування системи показників якості продукції. Проаналізовано ознаки продуктової інновації та досліджено показники якості продукції через типи продуктових інновацій. Certainly concept of quality and feature of the modern stage of development of management of quality. The special attention is spared in the article the questions of qualimetry and formings of the system of indexes of quality of products. The signs of food innovation and investigational indexes of quality of products are analysed through the types of food innovations.
  • Thumbnail Image
    Item
    Оцінювання рівня технологічного розвитку підприємств
    (Видавництво Львівської політехніки, 2011) Рачинська, Г. В.; Лісовська, Л. С.
    Виокремлено основні елементи технологічної бази підприємства, напрями проведення технологічного оновлення виробництва, а також чинники, що визначають потенційні можливості підприємства щодо технологічного розвитку. Виділено показники оцінки технологічного потенціалу підприємства, спосіб обчислення індексу технологічної конкурентоспроможності підприємства. The basic elements of technological base of enterprise, of leadthrough of technological of production, and also factors which determine potential possibilities of enterprise in technological development, are selected. Selected indexes of of technological potential of enterprise, method of calculation of index of technological competitiveness of enterprise.