Випробування буронабивних залізобетонних паль на горизонтальне зусилля на забудованих територіях - Демчина, Б. Г.; Корвін, В. Г.; Корвін, В. В.; Демчина, І. Є. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Проведено експериментальні випробування натурних зразків паль на дію горизонтального зусилля, наведено порівняння експериментальної та розрахункової несучої здатності, визначено точки умовного защемлення паль в ґрунті. The experimental tests of standards of models of piles on the action of horizontal effort are conducted. Comparison of experimental and calculation bearing capabilities is conducted. Certain points of the conditional jamming of piles in soil are defined.