Математична модель каскаду “однофазний двопівперіодний випрямляч – мотор постійного струму з паралельним збудженням” - Самотий, В. В.; Дзелендзяк, У. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено математичну модель каскаду: однофазний двопівперіодний випрямляч з двома вентилями – мотор постійного струму з паралельним збудженням, а також запропоновано метод аналізу перехідних та усталених режимів його роботи. Mathematical model of the system: the single-phase bisemiperiodic rectifier with two valves - motor of direct-current with parallel excitation is resulted and method for transient and steady-state analysis of it operational modes is suggested.
Keywords: однофазний двопівперіодний випрямляч; мотор постійного струму з паралельним збудженням; перехідні процеси; усталені процеси; додаткові логічні змінні; single-phase bisemiperiodic rectifier; motor of direct-current with parallel excitation; transient operational modes; steady-state operational modes; additional logic variables