Ефективність застосування модульованих перетворень з перекриттям при стиску зображень - Лашко, О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Наведено результати порівняльного аналізу застосування алгоритму модульованого перетворення з перекриттям в задачах стиску зображень. Показано, що його використання приводить до покращання характеристик якості відновленого сигналу при збереженні коефіцієнта стиску.

In this paper results of comparative analysis of modulated lapped transforms algorithm of JPEG standard are presented. It is shown that the algorithm Ts application results in improving of quality characteristics of the reconstructed signal while preserving compression rate.
Keywords: 621.372; 681.3