Оптимізація ІТ-інфраструктури університету на основі сучасних підходів до управління та організації ІТ-послуг - Рогоза, М. Є.; Івченко, Є. І.; Божко, В. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2013)
Визначено типові проблеми, що виникають в процесі еволюції ІТ-інфраструктури вищого навчального закладу та запропоновано шляхи її оптимізації на основі сучасних підходів щодо управління та організації ІТ-послуг. Definitely the typical problems encountered in the evolution of the IT infrastructure of higher education and the ways of its optimization based on contemporary approaches to the management and organization of IT services.
Keywords: ІТ-інфраструктура; ІТ-послуга; сервіс менеджмент; IT-infrastructure; IT-services; service management