Алгоритм обчислення основних видів ДСП на базі циклічних згорток - Процько, І. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто підхід ефективного обчислення основних чотирьох видів дискретного синусного перетворення (ДСП) на базі циклічних згорток. Параметри твірного масиву базисної квадратної матриці використано для синтезу алгоритму. The general method of efficient computation four types discrete sine transform using ofcircular convolutions is considered. The parameters of hash array the basis square matrix for algorithm synthesis are used.
Keywords: дискретні синусні перетворення; твірний масив; синтез алгоритму; циклічна згортка; discrete sine transforms; hash array; algorithm synthesis; cyclic convolution