Програмна модель методу усереднення шумових сигналів - Микитин, І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто програмну модель розрахунку середнього значення квадрата шумової напруги методом усереднення частинами.
It was considered the programmatic model of calculation of middle value of square of noise voltage by the method of integration with the parts.