Синтез, властивості дисперсій та плівок поліметилакрилату - Волошинець, В. А.; Павловська, О. Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
З використанням сумішей емульгаторів іоногенного та неіоногенного типу, емульгатора змішаного типу синтезовано ряд дисперсій поліметилакрилату. Встановлено виходи дисперсій, їх колоїдно-хімічні властивості та показано пластифікуючу дію на властивості плівок емульгатора змішаного типу. With the use of mixtures of ionogenic and nonionic emulgators, emulgator of the mixed type the row of dispersions of polymethylacrylat is synthesized. Set outputs of dispersions, their colloid-chemical properties and plasticizer action is shown on property of tapes of emulgators of the mixed type.