Інформаційне забезпечення бюджетування діяльності господарюючих суб’єктів - Ковалишин, У. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Розглянуто суть інформаційного забезпечення, а також визначено роль інформації при впровадженні та використанні бюджетування діяльності господарюючих суб’єктів. Запропоновано методику групування джерел інформації для складання основних видів бюджетів підприємств. In clause the concept of a supply with information is considered, and also the role of the information is certain at introduction and use of budgeting of activity of economic subjects. Except for it in work sources of the information for drawing up of the basic kinds of budgets of the enterprises are grouped.