Теоретичний аналіз просторового розподілу швидкості руху рідини за допомогою функцій Саламі для багатоканального ультразвукового витратоміра - Дорожовець, М. М.; Семенистий, А. В.; Стадник, Б. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004)
Виконано теоретичний аналіз просторового розподілу швидкості руху рідини за допомогою функцій Саламі для багатоканального ультразвукового витратоміра. The theoretical analysis of spatial distribution speed of movement a liquid with the help of functions Salami for multichannel ultrasonic flowmeter.