Програмна модель технологічного процесу забезпечення якісної врожайності зернових культур - Мороз, Н.; Столярчук, П. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Досліджено потребу програмної моделі для одержання планової і якісної врожайності зернових культур, її ефективного використання, оскільки вона впливає на різні аспекти виробничо-господарської діяльності підприємства та задоволення потреб споживачів. Investigated the programming model need to obtain planning and quality yield of crops. Its effective use as it has an impact on various aspects of industrial and economic activities and customer satisfaction.
Keywords: якість; програмне забезпечення; система; quality; software; system