Формування системи лінгво-комунікативних індикаторів на основі навчальної вибірки учасників веб-форумів - Сєров, Юрій; Федушко, Соломія; Кравець, Руслан (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
This article considers the current problem of forming a system of lingo-communicative indicators based on a training sample of participants in web forums is researched.
Keywords: навчальна вибірка; лінгво-комунікативний індикатор; веб-форум