Елементи моделювання виробничих аспектів у сфері туристичної діяльності - Крап, Н. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Запропоновано методику вдосконалення виробничих аспектів туристичних послуг з врахуванням оцінки якості туристичної продукції. The method of perfection of aspects of productions of tourist services taking into account the estimation of quality of tourist products is offered.
Keywords: tourist services; economic mathematical model; normative documents; aspects of productions; groups of balances; туристичні послуги; економіко-математична модель; нормативні документи; виробничі аспекти; групи балансів