Аналіз засобів управління корпоративною конфіденційною інформацією - Гарасим, О. Р.; Чирун, Л. Б. (Національний університет "Львівська політехніка", 2010)
Проаналізовано системи електронного документообігу та з’ясовано сучасні вимоги до організації управління потоками документів корпорації. Досліджено критерії вибору системи електронного документообігу для управління корпоративною конфіденційною інформацією та сформовано рекомендації щодо організації ефективного і захищеного електронного документообігу. The paper analyzed the electronic document and clarified the requirements of the current flow management documents of the corporation. The investigated criteria for selecting electronic document management system for management of corporate confidential information and formed recommendations for the efficient and secure electronic document.
Keywords: система електронного документообігу; захист інформації; корпорація; electronic document management system; data protection; corporation