Практика формування системи оцінювання діяльності підприємства із урахуванням інтересів груп економіко-управлінського впливу на українських підприємствах - Олексів, І. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Наведено результати формування системи оцінювання діяльності підприємства із врахуванням інтересів груп економіко-управлінського впливу для українських підприємств. Проведене дослідження дало змогу зробити висновки щодо особливостей побудови систем оцінювання діяльності підприємства на українських машинобудівних підприємствах. In the article results of forming performance management systems of Ukrainian machine-building enterprises considering interests of stakeholders are presented. The conducted research permitted to make conclusions about peculiarities of forming performance management systems at the Ukrainian machine-building enterprises.
Practice of forming performance measurement system considering interests of stakeolders at Ukrainian
Keywords: групи економіко-управлінського впливу; показники; метод головних компонент; stakeholders; indicators; principle component analysis