Популяризація ресурсів, продуктів і послуг бібліотеки: досвід, інновації - Зінькова, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В роботі наведено опис можливих шляхів популяризації бібліотек за рахунок використання інформаційних технологій. The present work demonstrates the possible ways of library popularization by means of using information technology.
Keywords: імідж-каталог; оцифрування; електронна бібліотека; image-catalog; digitizing; digital library