Проект і дослідження геодезичної основи обласного центру лінійно-кутовим методом несуцільних спостережень статистичними випробуваннями Монте Карло. Навчальний посібник з курсу “Основні геодезичні роботи” частина V - Літнарович, Р. М. (Чернігівський державний інститут економіки і управління, 2001)
Розроблено проект геодезичної основи, створюваний лінійно-кутовим методом несуцільних спостережень у вигляді центральної системи із 9 пунктів з точністю визначення координатних пунктів 1,75 мм. The project of geodesic basis, created the arcwise angular method of uncontinuous supervisions as a central system from 9 points with exactness of determination of co-ordinate points 1,75 mm., is developed
Keywords: прецизійна лінійно-кутова мережа; облікова одиниця площі; проектування; метод імітаційного моделювання; зрівноваження мережі; оцінка точності елементів