Адсорбційне очищення стічних вод від ПАР - Сабадаш, В. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Експериментально досліджено адсорбцію ПАР на різних типах сорбентів. Проведено узагальнення отриманих результатів досліджень та розрахункових даних. Adsorption of surfactants on varios types of adsorbent was experimentally investigated. Generalization of the obtained results of research and calculation data was carried out.
Keywords: поверхнево-активні речовини; цеоліт; стічні води; азсорбент; surfactants; zeolite; wastewaters; adsorption