Про крайову задачу з рухомою межею для параболічних рівнянь другого порядку - Матійчук, М. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
The existence of the solution of the problem with conjugation condition and Stephen condition on the free boundary of domain and Neumann condition on the external boundary of domain is established in the two-connected domain for parabolic equations of the second order. У двозв’язній області для параболічних рівнянь другого порядку встановлюється існування розв’язку задачі з умовою спряження і умовою Стефана на вільній межі області та умовою Неймана на зовнішній межі області.