Обгрунтування можливості застосування скломагнієвих листів в огороджувальних конструкціях будівель і споруд - Демчина, Б. Г.; Половко, А.П.; Василенко, О. О. (Національний університет "Львівська політехніка", 2012)
Проаналізовано застосування сучасних теплоізоляційних матеріалів в огороджувальних конструкціях будівель та споруд та розглянуто питання щодо можливості застосування скломагнієвих листів як теплоізоляційного матеріалу в сендвіч-панелях.In the article the use of current heat-insulating materials in building envelopes is implemented and the question about the possibility of application of magnesite plates as heatinsulating material in sandwich panels is examined.
Keywords: огороджувальні конструкції; скломагнієві листи; теплоізоляційні матеріали; сендвіч-панелі; building envelopes; magnesite plates; heat-insulating materials; sandwich panels