Логістичні системи в торгівлі: сучасний стан та проблеми розвитку - Ткач, В. В.; Міщук, І. П. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглядаються зміст, основні елементи торговельної логістики, проблеми становлення виробнйчо-торгово-транспортних систем у вітчизняній економіці, пов’язані із організацією комерційної роботи та станом матеріально-технічної бази торгівлі