Цінова політика в маркетингу міста - Карий, О. І.; Берлінг, Р. З.; Петрина, О. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто цінову політику в маркетингу міста, проаналізовано методи регулювання тарифів комунальних підприємств та взаємозв’язок тарифів і місцевих податків з економічним розвитком міста. Продемонстрована відсутність “найкращого” методу регулювання тарифів на місцевому рівні, а також все більша увага до цієї проблеми з боку суспільства, науковців та практиків. The price politics as the part of municipal marketing-mix is investigated; the methods of tariff regulation of municipal enterprises and the correlation of the sum of tariffs and local taxes with economic development of a city are analyzed. The absence of "the best" method of the municipal tariff regulation on a local level, as well as growing attention to this problem from society, scientists, and professionals are demonstrated.