Методичні підходи до визначення маркетингових нематеріальних активів підприємства - Лебідь, Т. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджено роль маркетингових нематеріальних активів у формуванні конкурентних переваг та збільшенні ринкової вартості підприємства. Розглянуто види нематеріальних активів відповідно до стандартів бухгалтерської і фінансової звітності та їх класифікацію за різними класифікаційними ознаками. Зазначено джерела формування маркетингових нематеріальних активів. Охарактеризовано основні види маркетингових нематеріальних активів. Role of marketings immaterial assets in forming of competitive edges and multiplying the market value of enterprise explored. The types of immaterial assets in accordance with the standards of accounting and financial control and classification on the different signs of classifications are considered. The sources of forming of marketings immaterial assets are marked. Description of basic types of marketings immaterial assets is resulted.