Modulation of space in the compositional conception of Stryiskyi Park in Lviv by Arnold Röhring - Maksymiuk, Tetiana (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
The given article treats the problem of space modulation as used by Arnold Röhring in laying the Stryiskyi Park. The concept was based on the natural rhythm of the Stryiskyi spring valley area. The proportions of the latter were preserved by Arnold Röhring and used in the compositional structure of the park landscape, in formation of green room parterres, enfilades and green valleys. У статті представлено модуляцію простору, використану Арнольдом Рерінгом під час закладення Стрийського парку, основаного на натуральному ритмі пропорцій долинного простору Стрийського потоку, що проявляється у композиційній структурі паркових краєвидів, картин, анфілади зелених зал-партерів та зелених рік і долин.
Модуляція простору в композиційному задумі Стрийського парку авторства Арнольда Рерінга
Keywords: space modulation; Stryiskyi park; park composition; Arnold Röhring; модуляція простору; Стрийський парк; композиція парку; Арнольд Рерінг