Оптимізація розв’язків задачі комівояжера методом послідовного сканування - Базилевич, Р.; Кутельмах, Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Запропоновано новий метод оптимізації розв’язків задачі комівояжера. Метод може бути застосований для оптимізації початкового розв’язку задачі, отриманого за допомогою декомпозиції чи для покращення маршруту, отриманого будь-яким алгоритмом. Вхідними даними є маршрут, який необхідно покращити.
New approach for Traveling Salesman Problem(TSP) solutions optimization is proposed. Approach can be applied for initial solution optimization, calculated with the help of decomposition algorithm or for route optimization, calculated by any classic algorithm. Route to be improved is an input data for algorithm.