Інвестиції в основний капітал – головний напрямок підвищення якості інвестиційного потенціалу машинобудування - Карковська, В. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто актуальну тему розвитку машинобудування, його інвестиційний потенціал. Обґрунтовано пріоритети реалізації інвестиційного потенціалу як на макрорівні, так і на мікрорівні. Проаналізовано обсяги інвестицій в основний капітал машинобудівних підприємств, встановлено прогнозовані значення. The article covers the burning matter of machine building development and its investment potential. Priorities for implementation of investment capital are substantiated both on macro- and micro level. The scope of investments in fixed capital of machine building enterprises was analyzed, predicted values were determined.
Keywords: економічний потенціал; інвестиційний потенціал на макро- та мікрорівні; заощадження; інвестиції в основний капітал; economic potential; investment capital on macro- and micro level; savings; investments into fixed capital