Формування інноваційного потенціалу підприємств шляхом розвитку нематеріальних активів - Мірошник, Р. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Проаналізовано суть та поняття “інноваційний потенціал”. Розглянуто класифікацію інтелектуального капіталу підприємства. Визначено роль нематеріальних активів у формуванні інноваційного потенціалу організації. Обґрунтовано необхідність формування бізнес-культури та брендингу в управлінні розвитком нематеріальних активів. Essence and concept is analyzed “innovative potential”. Classification of intellectual capital of enterprise is considered. Certainly role of immaterial assets in forming of innovative potential of organization. Grounded necessity of forming of business culture and brendingu in a management development of immaterial assets.
Keywords: інноваційний потенціал; інноваційна діяльність; інтелектуальний капітал; нематеріальні активи; бізнес-культура; брендинг; innovative potential; innovative activity; intellectual capital; immaterial assets; business-culture; brending