Фінансове забезпечення реалізації інноваційного проекту - Банах, Ю. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто основні джерела фінансування інноваційних проектів. Наведено дані щодо впровадження інноваційних проектів у Львівській області. The basic sources of innovation project finance are considered in article. Facts of innovation project inculcation in Lviv region are showed.