Результати експериментальних досліджень пінобетонних плит на продавлювання армованих пластиковими сітками - Демчина, Х. Б. (Національний університет "Львівська політехніка", 2009)
Представленно результати експериментальних досліджень пінобетонних плит на продавлювання армованих пластиковими сітками. In this article there are presented results of experimental researches of punching shear of reinforced by plastic nets foam concrete slabs.
Keywords: пінобетонні плити; армовані пластикові сітки; punching shear; foam concrete slabs