Програмний засіб відображення просторово-часових даних - Ковівчак, Я.; Кущев, Ю. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Наведено основні можливості та функціональні особливості програмного продукту опрацювання та візуалізації просторово-часових даних. Показано переваги розробленого програмного пакета порівняно з наявними засобами побудови відображень просторових даних. The basic features and functional features of the software processing and visualization of spatial-temporal data is proposed. The advantage of developed software package to existing means of constructing maps of spatial data.