Оцінювання ефективності індивідуальної інтелектуальної діяльності операторів у системах опрацювання зображень на основі експериментальних даних - Нич, Л. Я.; Камінський, Р. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Теоретично обґрунтована і експериментально підтверджена доцільність використання емпіричної функції розподілу для оцінювання ефективності інтелектуальної діяльності операторського персоналу в системах візуального опрацювання динамічних образів. Legitimacy of the use of empiric function of beta-distribution for the efficiency estimation of intellectual activity of operator personnel in the systems of the visual processing of dynamical objects is theoretically reasonable and experimentally is confirmed.
Keywords: операторська діяльність; оцінювання ефективності роботи; MS Excel 2003; часова послідовність; бета-розподіл; operator activity; evaluation of efficiency of work; MS Excel 2003; time sequence; beta-distributing