Основні етапи еволюції розуміння стратегії диверсифікації діяльності підприємства - Цогла, О. О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Уточнено етапи еволюції розуміння стратегії диверсифікації діяльності підприємства. Виділено особливості кожного етапу. Здійснено огляд основних етапів розвитку стратегії диверсифікації діяльності підприємства. Сформульовано характерні ознаки, що притаманні кожному з етапів розвитку стратегії диверсифікації діяльності підприємства. The article clarify stage historical development strategy function of diversifications enterprises, explain especially. Develop viewing fundamental stage development strategy function of diversifications enterprises and distinguish typical feature. Formulate typical feature inherent everybody stage development strategy function of diversifications enterprises.