Методи і засоби автоматичного вирівнювання амплітуд гармонічних сигналів в системах вимірювання малих фазових зсувів - Бучма, І. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2020)
Розглянуто автоматичний вирівнювач амплітуд гармонічних сигналів на основі керованого дільника напруги, проведено його комп’ютерне моделювання. Оцінено похибки вирівнювання амплітуд сигналів. Вказано на можливі шляхи покращення метрологічних характеристик вирівнювача.

The article considers the automatic amplitude equalizer of harmonic signals based on a controlled voltage divider, its computer modeling. The errors of signal amplitude alignment are estimated. Possible ways to improve the metrological characteristics of the equalizer are indicated
Methods and means of automatic adjustment of amplitudes of harmonic signals in systems of measurement of small phase shifts
Keywords: вирівнювання амплітуд; дільник напруги; керований дільник напруги; керовані опори; автоматичне вирівнювання амплітуд; amplitude equalization; voltage divider; controlled voltage divider; controlled resistors; automatic amplitude equalization; 621.317.77 (088.8)