Податкові аспекти інтенсифікації інноваційної діяльності підприємств - Іванов Ю. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Охарактеризовано сучасні механізми податкового стимулювання інноваційної діяльності підприємств; обґрунтована необхідність використання податкового кредиту як одного із найважливіших інструментів інтенсифікації інноваційної діяльності підприємств, описано види та елементи податкового кредиту. The modern machineries of tax stimulation of innovative activity of enterprises are described; necessity of the use of tax credit as one of the most important instruments of intensification of innovative activity of enterprises, kinds and elements of tax credit are described.