Математична модель для оцінювання якості питної води - Бичківський, Роман; Гонсьор, Оксана (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Описана динамічна математична модель для оцінювання якості питної води, яка дає можливість визначити ступінь очищення води, а також встановити відповідність її нормам питного водопостачання. Описана динамическая математическая модель оценки качества питьевой воды, дающая возможность определить степень очистки питьевой воды, а также ее соответствие нормам питьевого водоснабжения. The dynamic mathematical model of an estimation of quality of potable water enabling is described to define a degree of clearing of potable water and also its conformity to the standards of potable water facilities.