Фрагмент поля №1б. Могили Пороха Григорія Якимовича, Станіслава Щепановського. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Фрагмент поля № 1б. На світлині — велика група надгробків різних періодів, серед яких — поховання Станіслава Щепановського та Пороха Григорія Якимовича. Станіслав Щепановський (12.12.1846-31.10.1900) — інженер-хімік, економіст, нафтовий промисловець, громадський діяч, політик. На світлині — частина пам'ятника. Надгробок у вигляді скелі, увінчаний скульптурою гірського орла. На схилі скелі — погруддя покійного з інскрипцією про нього та епітафією. Автори пам'ятника — Альфред Захаревич, Григорій Кузневич. Поле №1б. Порох Григорій Якимович (1923-1983) — начальника управління Львівської залізниці. Надгробок — дворівнева стела з погруддям покійного і інскрипцією про нього. Поле №1б.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, поле №1б, хіміки, підприємці, промисловці, нафтовики, громадські діячі, політики, публіцисти, економісти, інженери, Станіслав Щепановський, Stanisław Szczepanowski, Григорій Кузневич, Альфред Захаревич, Alfred Zachariewicz, Порох Григорій Якимович, надгробок, могила.