Проблеми і перспективи застосування методології вартісного управління в умовах переходу економіки на модель інноваційного розвитку - Мамонтова, Н. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано особливості механізму управління вартістю компанії у сучасній економіці. Подано пропозиції щодо удосконалення вказаного механізму в контексті реалізації інноваційної компанії.

The features of the mechanism of cost management company in today's economy. Made suggestions for improving the mechanism specified in the context of an innovative company.
Keywords: вартість компанії; управління вартістю; інноваційна стратегія; value of the company; cost management; innovation strategy; 330.133.7