Побудова систем мережного управління радіозв’язком - Скопа, О. О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
У статті розглядаються задачі та принципи побудови систем мережного управління в радіозв’язку. Стисло показується розподілення функцій між управляючими операційними системами. Розглядаються інтерфейси взаємодії між елементами радіомережі та іншими мережами телекомунікацій.

In clause the tasks and principles construction of Systems of network management of a radiocommunication are considered. The functions of managing operational Systems are briefly shown. The interfaces of interaction of a radionetwork with other networks of télécommunications are considered.
Keywords: 621.396.93