Визначення віддалі до місця пошкодження на лінії з багатьма відгалуженнями за координатами режиму початку лінії - Баран, П. М; Кідиба, В. П; Дмитрик, С. В (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Розроблено алгоритм визначення віддалі до місця пошкодження на лініях електропересилання з багатьма відгалуженнями за координатами режиму початку лінії. The algorithm was developed for definition of the distance to the fault place in energy transmission lines with single branch under condition of lack of input information.
Keywords: лінії; електропересилання