Веб-платформа “ICenter” для організації online-тестування знань студентів - Тушницький, Руслан; Tushnytskyy, Ruslan (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Розглянуто веб-платформу “ICenter” для супроводу online-тестування знань студентів у Національному університеті “Львівська політехніка”. Наведено призначення системи, її основні функціональні можливості, а також особливості використання.

In the paper the “ICenter” web platform for the support the online-testing of students’ knowledge at the National University “Lviv Polytechnic” is considered. The purpose of the system, its main functionality, as well as the features of use are presented.
“ICenter” web platform for organization online testing students knowledge
Keywords: цифровий університет; інформатизація; інформаційно-аналітична система; тестування знань; a digital university; informatization; information-analytical system; knowledge testing; 004.9