Роль інформаційних технологій у розбудові вітчизняної економіки знань - Матюшенко, І. Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто проблему пошуку шляхів інноваційного розвитку України в умовах переходу розвинених країн до суспільства, побудованого на знаннях. Надано рекомендації щодо шляхів розбудови в Україні та зокрема в Харківській області, інформаційного суспільства та суспільства, що ґрунтується на знаннях. The problem of search for ways of innovational development of Ukraine in conditions of high development country transition to knowledge society has been considered. The recommendations for ways of construction of information and knowledge society in Ukraine and Kharkiv Region, in particulary, has been considered.