Стилістичні особливості вживання термінологічної лексики з економіки у науково-популярному дискурсі (на матеріалі української мови) - Теплий, Іван; Бондарчук, Людмила (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
У статті розглядаються актуальні питання науково-популярного та суто наукового викладу з економіки (на матеріалі української мови). Підкреслюється важливе значення розмежувального підходу і відпрацювання відповідної термінолексики і терміносистеми. Подається історія проблеми.

The article deals with the topical issues of scientific - popular and scientific approaches towards the differentiating of them both in Ukrainian. The historical background is provided. It is stressed that both stylistic varieties are to be elaborated in terms of terminology with the terminological system as the supreme goal here.