Переосмислення методології сучасного правознавства - Кельман, М. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Висвітлено методологічну ситуацію у сучасному правознавстві, основною особливістю якої є перехід від моністичної методології до філософсько-методологічного плюралізму. Освещена методологическая ситуация в современном правоведении, основной особеностью которой являєтся переход от монистической методологии к философско-методологическому плюрализму. Methodological situation in the modern jurisprudence, the main peculiarity of which there is transition from monistic methodology to philosophical and methodological pluralism, is described in the article.
Переосмысление методологии современного правоведения
Rethinking the methodology of modern jurisprudence
Keywords: право; методологія; правознавство; правова наука; філософія; державність; право; методология; правоведение; правовая наука; философия; государственность; right; methodology; jurisprudence; legal science; philosophy; statehood