Дослідження можливості використання кислих гудронів в дорожньому будівництві - Львов, О. М.; Кандяк, Я. П.; Васьків, Н. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Проведено експериментальні дослідження, які підтверджують можливість використання кислих гудронів в дорожньому будівництві за певних умов. The article contains experimental researches which confirm possibilities of the use of sour tar oil in traveling building at certain conditions.