Могила Юліани Неватер - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Юліани Неватер. Надгробок — трифігурна скульптурна композиція, що зображає зняття богинею смерті корони життя з молодої жінки. Автор скульптури — Антон Шімзер. Поле №6.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, Юліана Неватер, Juliana Nevater, скульптура, Антон Шімзер, Anton Schimser, надгробок, могила.