Характеристики складності алгоритмів знаходження найбільшого спільного дільника двох чисел - Абдалла, Саїд Садек (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто характеристики складності двох псевдо SH-моделей програм знаходження найбільшого спільного дільника двох чисел. Показано, що часова та об’єктна складність лише якісно відображають витрати часу та інформаційну місткість програми. Структурна складність дає змогу точно отримати кількість інформації програми.

Descriptions of complication of two are considered pseudo SH-models of the programs of finding of most divisor of two numbers. It is shown that time land objective complication only high-quality represent wastes of time and informative capacity of the program. Structural complication allows exactly to get program information content
Keywords: 621.3