Напрями використання земель міст обласного значення - Винарчик, Л. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Охарактеризированы земли таких городов Львовской области, как Стрый, Самбор, Дрогобыч, Червоноград, Трускавец, Моршын, Новый Роздол, Борислав. Анализируется динамика изменений городских земель разного использования. The article analyzes the characteristics of land such cities of Lviv region, as Stryy, Sambir, Drohobych, Chervonohrad, Truskavets, Morshyn, Novyy Rozdil, Borislav. Analyze the dynamics of different urban land use.