Керованість та стійкість конденсаторних машин - Білобородченко, В. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто питання забезпечення надійності роботи механізму подавання зварювального дроту на зварювальних машинах в середовищі захисних газів, завдяки застосуванню систем керування. The questions of providing of reliability of work of mechanism of serve of welding wire are considered for options of the mechanized welding in the environment of protective gases. The charts of work of block of management are Resulted and sewn up engine from the overload.